Bertha Enikő
+36 30 310-4477

instagram
facebook

Kedves Leendő Vendégeim!

Köszöntelek Benneteket a honlapon, Bertha Enikő vagyok. A Budapesti Gazdasági Egyetem elvégzése után úgy éreztem, hogy egy sokkal szabadabb, kreatívabb, egy kicsit alkotó jellegű munkára van szükségem, ezért az addigi tevékenységemet hátrahagyva rátaláltam a „hajak világára”.

Mesterem, az egyik legkreatívabb magyar fodrász Kucsera Zsolt volt. Itt értettem meg, hogy a haj egy önálló, élő „dolog”, ami folyamatos törődést igényel és ha figyelsz rá , mindent elmond, megmutat, csak meg kell értened.

Minden vendégemnél rá tudok csodálkozni, mennyire lehet élvezni, hogy nincs két egyforma arc, nincs két egyforma hajszerkezet, és hogy milyen izgalmas dolog megtalálni azt a fazont, azt a hajszínt ami összhangot teremt a frizura és a viselőjének a személyisége, egyénisége között.

Úgy gondolom lehet bármilyen „trendi hajkölteményt” alkotni, ha az nem passzol a viselője belső összhangjával sosem fogja a sajátjának érezni, ezért igyekszem minél jobban megismerni azt , aki a székembe „merészkedik”.

A mai világban minden folyamatosan fejlődik, állandóan új fazonok, trendek jönnek divatba, változnak a technikák és az emberek igényei is. Nagyon fontos ezek állandó követése , elsajátítása, ezért én is igyekszem minél több képzésre eljutni, minél több új technikát ellesni, de hibának tartom, hogy ezeket mindenáron , mindenkinél alkalmazni kell.

Én abban látom a fodrászat lényegét és egyben legnagyobb kihívását, hogy mindenki azt kapja ami hozzá illik, mert fantasztikus dolog látni, hogy egy jó haj mennyire megváltoztat valakit, mindegy, hogy nő vagy férfi , sokkal magabiztosabbá, ezáltal ösztönösen vonzóbbá, kiegyensúlyozottabbá válik.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és úgy érzed az üzlet előtt hagyva a napi gondokat feltöltődnél és ráférne a hajadra egy kis törődés, vagy csak valami újra vágynál hívjatok nyugodtan a fenti számon.