Kurali Éva
+36 30 415-2100

Kurali Éva vagyok több mint 20 évig dolgoztam egy múlti cégnél mint alkalmazott, értékesítési területen. Tudtam, hogy ebben a világban egyszer csak ennek vége lesz és váltanom kell. Azt is tudtam, hogy olyan szakmát kell választanom, ahol emberekkel kell foglalkoznom, hiszen ezt csináltam hosszú éven keresztül és nagyon szerettem. Így egyszer csak egy családi beszélgetés alkalmával kipattant a szikra: mi lenne, ha pedikűrös lennék! Ott is emberekkel kell foglalkozni és nincs életkorhoz kötve sem!

Igen, ez kell nekem!

Elvégeztem a kéz- és lábápoló, műkörömépítő iskolát és még a munka mellett mellékfoglalkozásként elkezdtem vele foglalkozni és nagyon megszerettem! Csodálatos érzés, hogy segíthetek az embereknek a „föld felett” járni!

Tudjuk, hogy a láb feladata a test alátámasztása, a földön történő járás biztosítása, a mechanikai hatások felvétele és csillapítása. Micsoda csodás munkát végez minden nap e testrészünk! Ezért nem mindegy milyen állapotban van! Tegyen azért, hogy minél jobban megfeleljen ennek a nehéz, de fantasztikus feladatnak!

Az egészséges járás mellett persze nem elhanyagolható a szép lábköröm sem! Szépen lakkozott, díszített köröm a női léleknek is jót tesz! Az újonnan bevezetett géllakkal még télen is szépek lehetnek körmeid! Nem kell órákat várni, hogy száradjon, rögtön cipőbe bújsz és kész is vagy!

Miközben pedikűrös munkámat végeztem rájöttem, hogy ehhez a csodás szakmához hozzá tartozik a talp kényeztetése is a talpmasszázs! A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik. Több mint 7000 idegvégződés található. Ennek megfelelően az, ahogy a lábunkkal bánunk, nem csupán a láb megjelenésére, hanem egész testünk és elménk működésére is hatással van. A talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike. Több ezer éves múltra tekint vissza! Lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. A talpmasszázs korhatár nélkül alkalmazható! Heti 1-2 alkalom javasolt!

Rendszeresen figyelemmel kísérem az újdonságokat, részt veszek szakmai napokon, tovább- képzéseken hiszen ez a szakma is megköveteli az újításokat. Ha felkeltettem kíváncsiságodat kérlek, ne habozz, tedd meg az első lépést jelentkezz be és utána a további lépésed már sokkal könnyebb lesz!

Várlak nagyon sok szeretettel!

CalluxPro - Professzionális lábpeeling rendszer

  • A lábpeeling egy savas hámlasztásos eljárás, teljesen higiénikus, fájdalommentes, nincs szike használat (kés) a pedikűr során.

  • Vegán emblémával ellátott 100%-ban természetes növényi összetevők!

  • Nincs sérülésveszély, ezért teljesen biztonságosan használható cukorbetegek és vérzékeny vendégek esetében is.

  • Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának.

  • A végeredmény ápolt, puha, selymes lábak!!

Árlista

Esztétikai pedikűr
áztatás, bőrkeményedés eltávolítása, köröm rövidítés-, formázás, körömbőr ápolása, lábápolókrém bemasszírozása
2 800 Ft
Problémás láb kezelése
esztétikai pedikűr + gombás-, benőtt köröm kezelése, tyúkszem eltávolítása, sarok repedések kezelése
3 400 Ft
CallusxPro láb peeling
szike nélküli pedikűr
3 000 - 3 800 Ft
Tyúkszem, benőtt köröm kezelése
pedikűr nélkül
500 Ft/db
Körömápolás
köröm rövidítés-, formázás, körömbőr ápolás, lábápolókrém + masszázs
1 800 Ft
Lakkozás
hozott lakk esetén is
400 Ft
Díszítés
kövek, strasszok, matricák
50 Ft/db
Gél-lakk2 400 Ft
Zselés gél-lakk
zselével megerősített
3 000 Ft
Gél-lakk leszedés körömápolással | pedikűr esetén2 000 Ft | 1 000 Ft
SPA lábápolás
illó olajos pezsgő lábfürdő, bőrradírozás, lábpakolás (krém bemasszírozása majd lábtyűben 15 perc)
3 900 Ft
Talpmasszázs
lábfürdő, 40 perc (20 perc jobb láb, 20 perc bal láb)
2 500 Ft
Talpmasszázs 5 alkalom
érvényes: 5 hétig
11 000 Ft
Talpmasszázs 10 alkalom
érvényes: 10 hétig
22 000 Ft